Dit is het Privacy Statement van Lourens Beheer B.V., gevestigd te Zwolle. Lourens Beheer B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de websites gaat u ermee akkoord dat Lourens Beheer B.V. uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.
Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze websites bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een seminar of event of om producten van Lourens Beheer B.V. aan te schaffen.
Lourens Beheer B.V. legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door Lourens Beheer B.V. worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten van Lourens Beheer B.V. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen, kunt u contact met ons opnemen. Lourens Beheer B.V. verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
Deelnemers met een gebruikers en licentie ingang op onze sites geven door registratie, indien van toepassing, toestemming voor de registratie van hun gegevens en geven toestemming voor publicatie op het internet van de door hen geleverde bijdrage.
Op de websites kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, draagt Lourens Beheer B.V. geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.
Als u meer wilt weten over de u betreffende persoonsgegevens die wij verwerken, kunt u contact met ons opnemen.
Sites die onderdeel uitmaken van Lourens Beheer B.V. sites betreffen:
Lourens-Beheer.nl
Opleidingloadmanager.nl
Onderwijsmanagementsupport.nl
Mantiscore.nl
Mantiproces.info
Manti-art.info
Mantishare.info
Simpelmind.nl

Sluiten

Privacy statement